Racedagen by Max Verstappen

Datum: 4 en 5 juni 2016

Het is inmiddels een traditie: Max Verstappen komt elk jaar naar Circuit Park Zandvoort voor demo’s met zijn Red Bull Racing Formule 1-bolide en om zijn fans te ontmoeten. Beleef de dag rond ‘onze’ Grand Prix-winnaar als VIP in de Certainty VIP lounge boven de pitstraat!

Max Verstappen

Max Verstappen ging de geschiedenisboeken in als de jongste coureur én als de eerste Nederlandse coureur die een Formule 1 Grand Prix won. Als Max racet, is het in heel Nederland stil op straat. Dat geldt niet tijdens de Racedagen driven by Max Verstappen, op Circuit Park Zandvoort. Max geeft enkele ultrasnelle en oorverdovende demo’s met zijn Red Bull Racing Formule 1-auto. Natuurlijk laat hij het Formule 1-rubber ook roken tijdens een paar stevige ‘donuts’.     

Zicht op Red Bull Racing

De VIP Hospitality van Certainty  Events & Incentives bevindt zich boven de pitstraat. Zo heeft u een eersteklas zicht op Max, zijn Red Bull Formule 1-bolide en zijn team. U bent de hele dag onze VIP-gast. We zorgen onder meer voor een VIP-ontvangst, topcatering, VIP-vervoer en een VIP-parkeerplek. Vanaf ‘poleposition’ heeft u een uitstekend zicht op de Formule 1-actie. Met andere woorden: het ultieme arrangement voor de fans van Max en van Formule 1!

Het VIP Arrangement bestaat uit:

  • Gereserveerde parkeerplaats (1 per 2 VIP-arrangementen)
  • Entreekaarten
  • Shuttledienst van/naar en toegang tot VIP Hospitality boven de pits
  • Uitstekend zicht op alle actie op het circuit
  • Uitgebreide catering, u komt niets tekort!
  • Afsluitende borrel met luxe hapjes
  • Een onvergetelijke ervaring

Stuur mij meer informatie.

Onze arrangementen zijn voor groepen vanaf 10 personen.

 

Referenties

Deze organisaties gingen u voor.