Rijvaardigheidstraining

Certainty Events & Incentives maakt van elke deelnemer aan onze Rijvaardigheidstraining een betere automobilist. De training is erg leerzaam en bijzonder leuk om te doen.

Verhoogde rijvaardigheid

Wilt u op een speelse en leerzame manier uw rijvaardigheid verbeteren? Schrijf u dan in voor onze eendaagse rijvaardigheidstraining op Circuit Park Zandvoort. Autorijden leer je door te doen, het programma bestaat daarom vooral uit praktijkoefeningen met een theoretische inleiding. De thuisbasis van de training is onze VIP room op het circuit, met uitzicht op de pitstraat.

Het programma van de rijvaardigheidstraining bestaat uit:

Antislipcursus

Als uw auto in een slip raakt, heeft u maar een fractie van een seconde om de auto weer onder controle te krijgen. Tijdens onze nuttige en spectaculaire antislipcursus leert u wat u wel én niet moet doen op het ‘moment suprême’. Onze professionele instructeurs rijden met u mee, zodat u goed en snel de fijne kneepjes leert.

Op een nat, glad wegdek leren de cursisten om te gaan met onder- en overstuur. U leert veilig te remmen en veilig en effectief uit te wijken.

Zuinig rijden: bespaar op brandstof, niet op rijplezier!

Zuiniger omgaan met brandstof heeft niets te maken met langzaam autorijden. Door uw rijstijl een beetje aan te passen, spaart u zomaar 10% brandstofkosten zonder dat u rijplezier inlevert. Na de instructie gaat u de competitie aan met de overige cursisten. Wie bespaart de meeste brandstof?

Slalomproef (optie)

De training kan worden uitgebreid met een slalomproef. Slalom rijden lijkt eenvoudig, maar een snelle tijd zetten vergt veel stuurmanskunst. De stopwatch vertelt wie de beste stuurman of -vrouw is.

IJsrijden (optie)

IJsrijden is een leerzaam onderdeel met een grote funfactor. U rijdt, of glijdt, met auto’s waarvan de achterbanden op zwenkwielen zijn gemonteerd. Zo begeeft u zich op glad ijs. Vind het beste compromis tussen snelheid, behendigheid en gecontroleerd rijden!

Groepsgrootte: Groepen van 10 tot 60 personen

Stuur mij meer informatie.

Onze arrangementen zijn voor groepen vanaf 10 personen.

 

Referenties

Deze organisaties gingen u voor.