Extreme Experience

De Extreme Experience is het meest sensationele arrangement van Certainty Events & Incentives. Dit ultieme arrangement is een mix van nagenoeg alle incentives van Certainty, die u uiteraard ook afzonderlijk kunt boeken. De Extreme Experience is een dagvullend programma, met als hoofdingrediënten snelheid, adrenaline, competitie en heel veel plezier!

Antislipcursus

Tijdens de antislipcursus leert u wat u wel én niet moet doen als uw auto in een slip raakt. Leuk en leerzaam!

Quad rijden

Rijd met een quad over verschillende parcoursen en overwin de uitdagende hindernissen. Quad rijden vraagt om behendigheid, beheersing en stuurmanskunsten!

Sandbuggy rijden

De sandbuggy is de nieuwste offroad sensatie. Een sandbuggy is een compact, wendbaar terreinvoertuig met een veilige kooiconstructie. Ook bij dit onderdeel draait het om behendigheid en voertuigcontrole.

Karten

Een razendsnelle sensatie en uitdaging voor iedereen! U rijdt met een supersnelle 100 cc racekart, het type kart waarmee de carrière van de grote Formule 1 kampioenen is begonnen.

Zelf rijden in een Ferrari of Porsche

Laat uw droom uitkomen! Neem plaats achter het stuur van een Ferrari of een Porsche 911 en ervaar zelf het hoge motorvermogen, de onovertroffen rijeigenschappen en de snelheidssensatie. Een topfavoriet in ons incentiveprogramma! 

Slalom

Slalom rijden lijkt eenvoudig, maar een snelle tijd zetten vergt veel stuurmanskunst. De stopwatch vertelt wie de beste stuurman of -vrouw is.

Helikoptervlucht (optie)

Het hoogtepunt van de dag! Certainty biedt u de unieke kans om een rondvlucht te maken in een helikopter. Een onvergetelijk, optioneel onderdeel van dit arrangement.

Stuur mij meer informatie.

Onze arrangementen zijn voor groepen vanaf 10 personen.

 

Referenties

Deze organisaties gingen u voor.