Historic Grand Prix Zandvoort

Datum: 2, 3 en 4 september 2016

De Historic Grand Prix Zandvoort is een evenement met de beste en meest tot de verbeelding sprekende historische raceklassen, zoals een Formule 1-veld uit de jaren ’70 en ’80. Maar dat is niet alles. De sfeer is geweldig, alle auto’s zijn van nabij te bezichtigen en de coureurs maken graag een praatje. Beleef dit liefhebbersevenement als VIP in de Certainty VIP Hospitality boven de pitstraat!

Formule 1

Tijdens de Historic Grand Prix Zandvoort draait alles om de vaak unieke auto’s. De beste internationale historische raceklassen komen elk jaar naar Zandvoort. Denk aan een veld met Formule 1-auto’s uit de jaren ‘70 en ’80, toen Circuit Park Zandvoort nog op de Formule 1-kalender stond. Elk jaar weer doen de Formule 1-auto’s van onder meer Williams, McLaren, Lotus en Tyrrell de tijden van vroeger herleven.

‘Le Mans’ auto’s 

Een groot startveld met historische ‘Le Mans’ sportprototypes is ook elk jaar van de partij. Kippenvel! Kijk daarnaast naar de races van de Formule 2 en de Formule 3, klassen waarin tientallen Formule 1-coureurs zijn opgegroeid. Unieke demo’s en races met ‘dikke’ GT’s, zoals de AC Cobra, en toerwagens  maken het programma compleet.

U kunt alle auto’s van dichtbij bekijken. Vergeet uw camera niet!   

Het ultieme VIP-gevoel     

Als VIP van Certainty Events & Incentives beleven u en uw gasten de Historic Grand Prix Zandvoort van zeer nabij. In onze VIP lounge boven de pitstraat zit u op  ‘poleposition’ om alles van nabij te zien, onder het genot van smakelijke hapjes en drankjes. Gun uzelf en uw genodigden deze bijzondere belevenis!

Het VIP Arrangement bestaat uit:

  • Gereserveerde parkeerplaats (1 per 2 VIP-arrangementen)
  • Entreekaarten
  • Shuttledienst van/naar en toegang tot VIP Hospitality boven de pits
  • ‘Meet & Greet’ met bekende coureurs
  • Uitstekend zicht op de races
  • Uitgebreide catering, u komt niets tekort!
  • Afsluitende borrel met luxe hapjes
  • Een onvergetelijke ervaring

Stuur mij meer informatie.

Onze arrangementen zijn voor groepen vanaf 10 personen.

 

Referenties

Deze organisaties gingen u voor.