Zandvoort Masters

Datum: 19 - 21 augustus 2016

De Zandvoort Masters is een internationaal top-raceweekend met de wereldberoemde Masters of Formula 3. De zeer spectaculaire ADAC GT Masters komt met een veld vol Lamborghini’s, Porsches en andere supercars naar Circuit Park Zandvoort. Boek nu uw VIP arrangement en beleef een dag die u nooit zult vergeten! 

Formule 3

De Masters of Formula 3 behoort tot de wereldwijd bekendste Formule 3-races. Max Verstappen, zijn vader Jos, Lewis Hamilton en Valtteri Bottas behoren tot de winnaars die uitgroeiden tot Formule 1-helden. Welke coureur treedt in hun voetsporen? Als Certainty VIP gast mist u niks.

ADAC GT Masters

Een startveld vol GT-exoten! De ADAC GT Masters is een prachtige raceklasse waarin het draait om topcoureurs en hun Lamborghini, Audi R8, Bentley, Porsche, Mercedes AMG GT3 of Corvette. Elk seizoen zijn enkele Nederlandse topcoureurs in de race voor een zege op hun thuiscircuit. Een prachtig spektakel!    

Unieke ervaring

Het Zandvoort Masters VIP Arrangement is een dagvullend spektakel, waarbij het u aan niets ontbreekt. Vanuit onze luxe VIP lounge boven de pitstraat heeft u een uniek zicht op alle actie in de pits en op het circuit. U kunt de Formule 3-teams en de supersportwagens van de ADAC GT Masters van dichtbij bekijken in de paddock, daarbij komt u ongetwijfeld een paar bekende coureurs tegen. Dit arrangement is ook uitstekend geschikt om relaties en medewerkers op een bijzondere manier te trakteren.

Het VIP Arrangement bestaat uit:

  • Gereserveerde parkeerplaats (1 per 2 VIP-arrangementen)
  • Entreekaarten
  • Shuttledienst van/naar en toegang tot VIP Hospitality boven de pits
  • ‘Meet & Greet’ met bekende coureurs
  • Uitstekend zicht op de races
  • Uitgebreide catering, u komt niets tekort!
  • Afsluitende borrel met luxe hapjes
  • Een onvergetelijke ervaring

Stuur mij meer informatie.

Onze arrangementen zijn voor groepen vanaf 10 personen.

 

Referenties

Deze organisaties gingen u voor.