Zelf rijden op Zandvoort

Zelf rijden met een raceauto op Circuit Park Zandvoort – Certainty Events & Incentives maakt het mogelijk. Wij laten de ultieme wens van iedere autosportliefhebber met een rijbewijs uitkomen.

Certainty beschikt over een groot aantal optimaal geprepareerde raceauto’s. Denk aan Cup-auto’s uit de Renault Clio Cup en de Suzuki Swift Cup. We hebben racewagens die streden in de BMW 130i Cup en andere toerwagens en race-GT’s. Uiteraard bereiden wij u en uw eventuele gasten goed voor op uw circuitdebuut. Een ervaren Certainty instructeur/coureur vertelt over ‘uw’ auto en Circuit Park Zandvoort, u krijgt tips en wordt van ‘start’ tot ‘finish’ begeleid. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.

Racelicentie halen of zelf racen?

Een eerste kennismaking met een raceauto smaakt naar meer. De instructeurs van Certainty krijgen geregeld vragen van deelnemers die coureur willen worden. Certainty biedt hen, en iedereen die wil gaan racen, een compleet vervolgtraject. Bij de Dutch Race Driver Academy kun u in 24 uur uw racelicentie halen. De Dutch Race Driver Organisation is een laagdrempelige, competitieve en gezellige raceklasse die uitermate geschikt is om uw racedebuut te maken. Certainty Racing Team neemt coureurs desgewenst alle zorgen en al het werk uit handen. 

Stuur mij meer informatie.

Onze arrangementen zijn voor groepen vanaf 10 personen.

 

Referenties

Deze organisaties gingen u voor.