Racecursus

De racecursus van de Dutch Race Driver Academy leidt jou in 24 uur op voor je racelicentie. Succes is bijna gegarandeerd: 95% slaagt en krijgt een racelicentie. Er is geen enkele reden meer te bedenken waarom jij geen racecursus zou kunnen volgen. Meld je aan en ervaar het zelf!

Jaarlijks laten meer dan 250 cursisten hun droom uitkomen bij de Dutch Race Driver Academy op Circuit Park Zandvoort. In 24 uur tijd worden ze optimaal voorbereid op het KNAF licentie-examen, waarmee de cursus wordt afgesloten.

Intensief programma

Het ‘geheim’ achter het succes van de KNAF-erkende raceschool is het intensieve trainingsprogramma. De cursus bestaat vooral uit praktijktrainingen op het circuit, waarbij elke cursist wordt begeleid door onze ervaren coureur-instructeurs. Een racecursus telt maximaal 36 deelnemers, die elke minuut van de dag worden bijgestaan door 20 instructeurs.

95% van de cursisten gaat aan het einde van de cursus met een KNAF racelicentie naar huis. Dat bewijst de kracht van de DRDA.

De ’24 uur van Zandvoort’

De racecursus begint op de eerste dag om 15.30 uur in Zandvoort. Aan het einde van de tweede dag sluiten we de racecursus af met de uitreiking van de certificaten. In de tussentijd staat er meer op het programma dan de circuittrainingen. Je krijgt theorieles, je ondergaat een medische keuring en je doet uiteraard het praktijk- en theorie examen. De cursus is inclusief een overnachting, maaltijden en veel plezier.

Dit alles kost 999 euro excl. BTW. Wil je de racecursus volgen met een raceauto van de DRDA? Dat is mogelijk voor 1.549 euro excl. BTW en inclusief service en brandstof.

Kijk snel op dutchracedriver.nl.

Stuur mij meer informatie.

Onze arrangementen zijn voor groepen vanaf 10 personen.

 

Referenties

Deze organisaties gingen u voor.